Biztosítások

Az utóbbi két évtizedben Magyarországon megindult a biztosítási piac liberalizációja. Hazánkban jelenleg több mint húsz biztosító társaság működik. A jövőbe tekintő és felelősséggel gondolkodó ember a biztonságra törekvés igényét elégíti ki, amikor a különböző élethelyzetekben felmerülő kockázatait valamely biztosító társasággal együttműködve "lefedi". Az igény nő, a lehetőségek választéka bővül, a szemlélet egyre pozitívabbá válik. A törvényi háttér lehetővé tette az alkuszok, mint biztosítás közvetítők megjelenését és szerepvállalását a biztosítási piacon.


Mit is jelent ez?

Az alkusz működése alapvetően abban különbözik az egyéb közvetítőkétől, hogy egyrészt az ügyfél megbízásából és érdekében tevékenykedik, másrészt egyszerre több biztosító társasággal áll szerződéses kapcsolatban.

A Főnix Team KFT 2001. márciusában alakult, a módosított 2003. évi LX. Törvény (Törvény a biztosítóintézetekről és a biztosítási tevékenységről) előírásai alapján, valamint a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének engedélyével. Engedély száma: II./04/2001.
Cégünk stabil anyagi-gazdasági hátteret teremtett az évek folyamán, 2003-ban
1 000 000 Ft értékű törzstőke emelést hajtott végre.

A Főnix Team Kft. tulajdonosai nemcsak rövid, hanem hosszú távú célokat is kitűzve, a részesei kívánnak lenni a jövőben is egyrészt a biztosítási piacnak, másrészt ezzel szoros összefüggésben, a meglévő és leendő üzletfelek igény szerinti teljes körű kielégítésének.

Munkatársaink nagy gyakorlattal rendelkező szakemberek, az alapító tagok tíz éves tapasztalattal a hátuk mögött tesznek meg mindent ügyfeleink magas színvonalú kiszolgálása érdekében.
2001. évben több mint 700 ügyfél tisztelt meg bizalmával, mára ügyfeleink száma meghaladja a 11.000 főt.


Milyen előnyt jelentünk az Ön számára?

  • tíz társaság módozati palettájának ismerete, ismertetése

  • a leginkább személyre szabott lehetőségek ajánlása

  • díj és szolgáltatás szempontjából legkedvezőbb konstrukció kiválasztása

  • munkatársaink ingyenes szaktanácsadásának igénybevétele

  • ingyenes tanácsadás, káresemény bekövetkezte esetén

  • "mindent egy helyen" elvével idő és pénz megtakarítása



Üzletfilozófiánk:

Azt kívánjuk elérni, hogy ügyfeleink biztosítási ügyeit szakszerűen, gyorsan, megbízhatóan, biztonságosan, intézzük.


Szolgáltatásaink:

Mind a lakossági, mind a vállalati ügyfelek számára a teljes biztosítási palettát kínáljuk.
Gépjármű biztosítások, (kötelező felelősség, casco) lakás és nyaralóbiztosítások, kis és nagy vagyonbiztosítások, szakmai felelősségbiztosítások, egészség- és balesetbiztosítások, nyugdíjprogram, oktatás-finanszírozás, életbiztosítások, befektetések, magán-, önkéntes nyugdíjpénztárak, egészségpénztárak.


Tudásunk legjavát adva, ismereteinket, tapasztalatainkat, erőinket a legteljesebb mértékben fel- és kihasználva igyekszünk a szlogenünk szellemében tevékenykedni:

Reméljük, Önt is partnereink között üdvözölhetjük hamarosan!


ugrás a lap tetejére